BAŞKAN DİNÇER MİKROFON SENDE YARIŞMASININ ÖDÜLLERİNİ VERDİBAŞKAN DİNÇER MİKROFON SENDE YARIŞMASININ ÖDÜLLERİNİ VERDİ

BAŞKAN DİNÇER MİKROFON SENDE YARIŞMASININ ÖDÜLLERİNİ VERDİ

Aksaray Belediyesi tarafından başlatılan Mikrofon Sende Yarışması sonuçlandı.

Aksaray Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden ocak ayı içerisinde başlattığı Mikrofon Sende isimli ses yarışması sonuçlandı. Yeteneğine güvenen 42 vatandaşın katıldığı yarışmanın ödül töreni Aksaray Belediyesine ait Bilim Merkezinde yapıldı.

Yarışmacılar ödüllerini Belediye Başkanı Evren Dinçer’in elinden aldılar. Ödül töreninde açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’ Dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan Covid-19 salgınının vatandaşlarımızın üzerindeki psikolojik etkilerini kaldırmak, vatandaşlara moral olmasını sağlamak ve sanat camiasına yeni yetenekler kazandırmak için çeşitli yarışmalar yapıyoruz.

Bu yaptığımız yarışmalardan bir tanesi de sosyal medya hesaplarımız üzerinden başlattığımız ‘Mikrofon Sende’ yarışması oldu. Mikrofon sende yarışmasını 20 Ocak tarihinde başlattık. 1 dakikalık videolarınızda performanslarınız izledik ve değerlendirdik. Bizler için çok keyifli bir yarışma oldu.

Bizde yarışmamıza katılan yarışmacılarımızla bir araya gelmek için böyle bir ödül töreni düzenledik.  Sosyal medya hesaplarımızdan bizleri takip etmenizi sizlerden istirham ediyorum.

Yarışmamıza katılan tüm yarışmacılarımıza teşekkür ediyorum. ‘’