1994-1999 YILLARINDA AKSARAY BELEDİYE BAŞKANLIĞI YAPAN AHMET ER HAYATINI KAYBETTİ

Aksaray Belediyesi Eski Başkanlarından Ahmet Er, bir süredir rahatsızlığını nedeniyle tedavi gördüğü hastanede vefat etti.

Ahmet Er'in cenazesi 15 Şubat Pazartesi günü saat 11.00 da Aksaray Belediyesi önünde yapılacak törenle birlikte öğle namazının ardından Ulu Caminden kaldırılacak.

1994-1999 yılları arasında Aksaray Belediye Başkanı olarak şehre önemli hizmetler kazandıran Ahmet Er, Ervah Kabristanlığında toprağa verilecek.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, sosyal medya hesapları üzerinden taziye mesajı yayımladı. Başkan Dinçer "Önceki dönem Belediye Başkanlarımızdan Sn. Ahmet Er'in vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım.

Kıymetli Başkanımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına, sevenlerine ve Aksarayımıza başsağlığı diliyorum. Mekanı cennet olsun." ifadelerini kullandı.