GENÇ MÜSİAD GENEL BAŞKANI YUNUS FURKAN AKBAL, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Genç Müsiad Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti. Genç Müsiad Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, ziyaret öncesinde Aksaray Belediyesi Bilim Merkezini gezdi. Bilim Merkezinin gençlere birçok fırsatlar sunduğunu belirtti.

Bilim Merkezinde gerçekleşen ziyarette, kamuoyu gündeminde yer alan konular hakkında değerlendirme bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’da yapılan yatırım ve projelerden bahsetti. Göreve başladığı andan itibaren altyapı ve üstyapıdan başlayarak kentin kültür ve sosyal gelişimine uygun projeler geliştirdiklerini kaydeden Başkan Dinçer, Aksaray’ın Orta Anadolu’da gelişmeye açık illerin başında geldiğini ifade etti.

Genç Müsiad Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal, ziyaret öncesinde Gençlik ve Bilim Merkezini gezdiğini söyledi. Bilim Merkezinin her yönüyle gençlere birçok fırsat sunduğunu aktaran Genel Başkan Yunus Furkan Akbal, Bilim Merkezi atölyeleri ve donanımının çok iyi seviyede bulduğunu söyledi.

Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek heyete teşekkür etti.

Genç Müsiad Genel Başkanı Yunus Furkan Akbal’ın ziyaretine Başkan Vekili Yasin Ertemel, Teşkilat Başkanı Bahadır Yılmaz ve Aksaray Müsiad Başkanı Eyüp Dağdaş da eşlik etti.