MHP HEYETİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen, beraberindeki parti yöneticileri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e iadeyi ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde tekrar MHP Aksaray İl Başkanlığı görevine seçilen Mustafa Çölkesen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmuştu. MHP Aksaray İl Başkanı Mustafa Çölkesen’de beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e iadeyi ziyarette bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, misafirlerine Aksaray’da hayata geçirdiği yatırımlar ve çalışmalar hakkında bilgi verdi. Proje aşamasında olan çalışmalar hakkında da görüş alışverişinde bulundu.

Belediye Başkanlık makamında yapılan görüşmede Cumhur ittifakının sağlam temeller üzerinde Aksaray’da ve ülke genelinde güzel işler başardığının mesajları verildi. Birlik, beraberlik ve istişare içerisinde Aksaray’a güzel işler kazandırıldığı ifade edildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, MHP Aksaray Başkanı Mustafa Çölkesen ve beraberindeki heyete nazik ziyaretleri için teşekkür etti.