TÜGVA GENEL BAŞKANI ENES EMİNOĞLU, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) Genel Başkanı Enes Eminoğlu, TÜGVA Aksaray İl Başkanı Bayram Satılmış ve Vakfın teşkilat üyeleri Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Bir dizi ziyaretler için Aksaray’a gelen TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarete TÜGVA Genel Merkezde görevli Genel Başkan Yardımcıları ve TÜGVA Aksaray İl Başkanı Bayram Satılmış da eşlik etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyarette Aksaray’da gençlere yönelik birçok projeyi hayata geçirdiğini belirterek “Projelerimizde gençlerimize öncelik vermeye özen gösteriyoruz Gençlerimiz ile sürekli istişare halindeyiz. Lise olsun, üniversiteye hazırlanan ve üniversiteli gençlerimizle sürekli buluşuyor, onların fikir ve önerilerini dinliyoruz.

Gençlerimizi bilim ve teknoloji ile buluşturmak için Gençlik ve Bilim Merkezi inşa ettik. Tüm eksiklikler tamamlandı. İnşallah kısa zaman içeresinde açılışını yapacağız. Gençlerimiz burada bilimsel çalışma ve tasarımlar yapabilecek. Ayrıca gençlerimiz Belediyemize ait Kitap Konağını çok beğendiler. Bizde şehrimizde iki farklı noktaya daha kitap konağı yapıyoruz” dedi.

TÜGVA’nın Aksaray’da ki faaliyetlerinden bahseden İl Başkanı Bayram Satılmış, vakıf kıraathanesinin yakın zaman içerisinde daha aktif olacağını belirterek “Yerli ve Milli bir gençliğin oluşması vakfımızda birçok çalışma gerçekleştiriyoruz. Öğrencilerimize okullarında bulunan ‘Medeniyet ve Değerler Kulübü’ne, üniversiteli gençlerimizi de ‘Yeniler Topluluğu’ üzerinde TÜGVA’ya ulaşabilirler. Gençlerimiz, vakfımızın sosyal medya hesaplarını takip edebilir, bizimle buradan da iletişime geçebilirler.

Bizlere hiçbir zaman desteğini esirgemeyen TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu beye, Belediye Başkanımız Evren Dinçer bey’e, Genel Başkan Yardımcılarımıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

TÜGVA Genel Başkanı Enes Eminoğlu, gösterdiği ilgiden ve yaptığı hizmetlerden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.