ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DESTEK HİZMETLERİ DAİRE BAŞKANI AHMET SAMİ KULAKLIOĞLU’UNDAN YENİ BAŞKAN EVREN DİNÇER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’in görevi devralmasıyla birlikte  “Hayırlı olsun”ziyaretleri yoğun şekilde devam ediyor.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Destek Hizmetleri Daire Başkanı Ahmet Sami Kulaklıoğlu, Aksaray’a gelerek daha önce mesai arkadaşı olan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e  “Hayırlı olsun” ziyaretinde bulundu.

Daire Başkanı Kulaklıoğlu, yeni Başkan Evren Dinçer’in Aksaray’a çok güzel hizmetler yapacağına inandığını belirterek görevinde başarılar diledi.

Başkan Evren Dinçer ise “Çevre ve Şehircilik Bakanlığından mesai arkadaşım Destek Hizmetleri Dairesi Başkanımız Ahmet Sami Kulaklıoğlu’na nazik ziyaretleri ve hediyeleri için teşekkür ederim.”dedi.