BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ESNAF ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR

Belediye Başkanı Evren Dinçer, esnaf ziyaretlerine devam ediyor. Başkan Dinçer, esnaf ziyaretleri kapsamında Kapalı Çarşıda, Tedaş İş Hanında ve Şemsiyeli Sokakta faaliyet gösteren esnafları ziyaret etti.

Esnaflar tarafından memnuniyetle karşılanan Belediye Başkanı Evren Dinçer, esnaflarla uzun uzun sohbet ederek istek ve taleplerini dinledi. Esnafların ihtiyaçlarını tek tek not alan Belediye Başkanı Evren Dinçer, ekiplerine taleplerin anında karşılaması için talimat verdi.

Aksaray Belediyesinin hayata geçirdiği projeler hakkında esnaflara bilgiler veren Başkan Dinçer, devam eden çalışmalar hakkında da esnafların önerilerini not aldı.

Yapılan her çalışmayı şehrin tüm paydaşları ile istişare ederek hayata geçirdiklerini ifade eden Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Şehrin birçok noktasında Belediye ekiplerimiz çalışmalar yapıyor. Biz bu çalışmaların takipçisiyiz. Projelerimizi hayata geçirirken vatandaşlarımızın görüş ve önerilerinin önemli olduğunu düşünüyoruz. O Sebeple her fırsatta vatandaşlarımızın projeler hakkındaki yorumlarını alıyoruz. Bugünde Kapalı Çarşıda, Tedaş İş Hanında ve Şemsiyeli Sokakta faaliyet gösteren esnaflarımızı ziyaret ettik. Kendilerinin bizlerden beklentilerini fikir ve önerilerini dinledik. İşlerinin bereketli olması dileğinde bulunduk’’ Dedi.