BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER, ÖĞRENCİLERLE BULUŞMAYA DEVAM EDİYOR

“GELECEĞİNİZİ BURADAN İNŞA EDECEKSİNİZ”

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Üniversitesinde eğitim almak üzere Aksaray’a gelen Yemenli öğrencileri ağırladı. Başkan Dinçer, öğrencilere her zamanında olduklarını söyledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, lise, üniversiteye hazırlık ve daha sonra üniversiteli gençlerle buluşmasına bir yenisi daha ekledi. Akademik Eğitimlerini tamamlamak üzere Aksaray’a gelen Yemenli öğrenci grubunu misafir eden Başkan Dinçer, öğrencilere “Buradan aldığınız eğitimle geleceğinizi inşa edeceksiniz” dedi.

Aksaray Belediyesi Piramit Kafe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen buluşma programında Belediye Başkanı Evren Dinçer, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere okudukları bölümlerle ilgili sorular yönelten Başkan Dinçer, kendisinin de Aksaray Üniversitesinin mezun olduğunu hatırlattı.

Eğitimleri süresince Yemenli öğrencileri Aksaray’da misafir etmekten büyük mutluluk duyacağını aktaran Başkan Dinçer, “Bizler her öğrenci grubunu misafir ederek görüş ve önerilerini alıyoruz. Bugünde Yemen’den ülkemize gelen, şehrimize gelen siz değerli öğrenci kardeşlerimizi misafir ediyoruz. En iyi şekilde eğitimin almanız için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazırız. Sizler burada yalnız değilsiniz. Her türlü ihtiyacınızda yanınızda olduğumuzu bilmenizi isterim.

Birazdan şehrimizi daha iyi tanımanız için otobüslerle şehrimizi gezeceksiniz. Şehrimizin tarihi ve doğal zenginlikleri aynı zamanda kültürünü yakından tanıma fırsatı elde edeceksiniz. Sizlere başarılı bir eğitim hayatı diliyorum” ifadelerini kullandı.

Buluşma sonunda öğrenciler, yakın ilgiden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür ederek Yemen kültürel simgelerinin yer aldığı plaketi takdim ettiler.