BAŞKAN DİNÇER; ''BEDİR MUHTAR KÜLLİYESİ İLE BİR MANEVİ ÖNDERİMİZİN DAHA İSMİ ŞEHRİMİZLE BÜTÜNLEŞECEK''

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Bedir Muhtar Cami ve Külliyesinde yürütülen inşaat çalışmalarını yerine incelemek üzere inşaat alanını ziyaret etti. Belediye Başkanı Evren Dinçer’e Belediye Meclis üyeleri ve ilgili birim müdürleri de eşlik etti.

Geçtiğimiz günlerde dualarla temel atma töreninin gerçekleştiği Bedir Muhtar Cami ve Külliyesinde inşaat çalışmaları sürüyor. Toplam 570 Metrekare kapalı alan üzerinde çalışmaların devam ettiği projenin temeli atıldı. Perde betonların atılması için çalışma yapılıyor.

Bedir Muhtar Cami ve Külliye projesi inşaat çalışmaları tamamlandığında aynı anda Bin vatandaş namaz kılabilecek. Ayrıca bay bayan ayrı taziye evleri ve sosyal donatı alanları proje kapsamında vatandaşların hizmetine sunulacak.

Yapılan çalışmaları yerinde incelemek amacı ile inşaat sahasına ziyarette bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer inşaat çalışmaları yürüten yetkililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Bedir Muhtar Cami ve Külliye projesinde gelinen aşamalar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘’Geçtiğimiz günlerde temel atma törenini gerçekleştirdiğimiz Bedir Muhtar Külliyesinde yapılan çalışmaları yerinde inceledik. İnşaat sahasında çalışmalar hızla sürdürülüyor. Proje tamamlanarak hizmete açıldığında Anadolu kültürümüzün önemli bir şahsiyeti olan Bedir Muhtar ismi ile şehrimiz bütünleşecek. Bu manevi mekanlar gün yüzüne çıkacak.’’ Dedi.