MOBİL DEMOKRASİ DERNEĞİNDEN VE KOÇLUK-KARİYER AKADEMİSİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

Mobil Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arif Muti ve Koçluk-Kariyer Gelişim Akademisi Kurucu Genel Müdürü Orkun İsmail Polat, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, misafirlerini başkanlık makamında karşıladı. Aksaray Belediyesinin projelerinden bahseden Başkan Evren Dinçer, hedeflediği projelerden örnekler verdi. Aksaray’ın her yönüyle gelişime açık bir şehir olduğunu aktaran Başkan Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu dile getirerek Mobil Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arif Muti ve Koçluk-Kariyer Gelişim Akademisi Kurucu Genel Müdürü Orkun İsmail Polat’a teşekkür etti.

Mobil Demokrasi Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Arif Muti ve Koçluk-Kariyer Gelişim Akademisi Kurucu Genel Müdürü Orkun İsmail Polat, nezaketinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür ederek günün anısına hediye takdim ettiler.