MEDAŞ YETKİLİLERİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

Medaş Genel Müdürü Eyüp Erduran beraberindeki heyet ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Medaş Genel Müdürü Eyüp Erduran’ı, Mepaş faturalandırma ve alacak takip müdürü Mehmet Aşçı’yı, Medaş Aksaray 1. Bölge sorumlusu Kemal Yıldız’ı makamında ağırladı.

Aksaray’da hayata geçirilen projeler hakkında misafirlerine bilgi veren Belediye Başkanı Evren Dinçer, yapılan birçok çalışmayı Medaş ile istişare içerisinde yürüttüklerinin altını çizdi. Özellikle alt yapı konularında iki kurumun iş birliği içerisinde koordineli çalışmasının önemli olduğunun vurgusunu yaptı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Medaş yetkililerine teşekkür etti.

Medaş Genel Müdürü Eyüp Erduran ise misafirperverliğinden dolayı Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür etti. Aksaray Belediyesi’nin ve Medaş’ın işbirliği içerisinde çalışmalarını sürdüreceğini belirtti.