BAŞKAN DİNÇER'DEN ÖĞRENCİLERE DOĞUM GÜNÜ SÜPRİZİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 25 öğrencinin yüzünü doğum günlerinde güldürdü.

Gönül belediyeciliği anlayışı ile sürekli vatandaşlarla içi içe olan Belediye Başkanı Evren Dinçer 25 öğrencinin doğum gününü kutladı.

Yavuz Sultan Selim Mahallesinde bulunan Atatürk ilkokulunda 25 öğrencinin doğum gününü kutlamak için Aksaray Belediyesi ekiplerince organizasyon düzenlendi. Öğrencilere sürpriz olan doğum günü kutlamasına Belediye Başkanı Evren Dinçer’de katılım sağladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda organize edilen doğum günü kutlamasında 25 öğrenci için pasta kesildi. Öğrencilerle uzun uzun sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, öğrencilere hediye verdi.

Başkan Dinçer, eğitim ve öğretime destek olmak için Aksaray Belediyesi tarafından öğrencilerin faydasına olacak birçok tesisi hayata geçirdiklerini ve ücretsiz olarak hizmete sunduklarını belirtti. Öğrencileri yakın zamanda açılışı yapılacak olan Bilim Merkezini kullanmaya davet etti. Ayrıca Genç Osman Kıraathanesinden ve kitap konaklarından faydalanabileceklerini ifade etti.

Öğrencilerle ve aileleri ile bir süre görüşmeler yapan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Atatürk İlkokulu bünyesinde okul yönetimi tarafından yetişkinlere yönelik açılan sergiyi gezdi. Sergide kursiyerlerin el becerileri ile ortaya çıkarttığı ürünleri inceledi.