BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER ÖZEL ÇOCUKLARIN AĞZINI TATLANDIRDI

Özel İlgiye ihtiyaç duyan vatandaşların sosyal hayata daha aktif katılımını sağlamak amacı ile çeşitli çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, özel eğitim merkezlerindeki öğrencilere tatlı ve dondurma ikram ederek yüzlerini güldürdü.

Aksaray Belediyesi ekiplerince mobil lokma ve dondurma aracı ile Aksaray Merkez Özel Eğitim Merkezinde, Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilere lokma ve dondurma ikram edildi.

Milli Eğitim Bakanlığı kararıyla yüz yüze eğitime başlanılan Özel eğitim merkezlerinde dağıtılan lokma ve dondurma ile özel öğrencilerin yüzleri güldürüldü. Lokma tatlı ve dondurma ikramı esnasında maske ve mesafe kurallarında uyulması için yetkililer uyarılarda bulundu. Öğrenciler maske ve mesafe kullarına riayet ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer’in ikramı olan lokma ve dondurmaları aldı.

Aksaray Belediyesi yetkilileri okullarda ve vatandaşların yoğun olarak kullandıkları noktalarda mobil ikram araçları ile uzun süredir çorba, dondurma ve tatlı ikramlarının yapıldığını belirterek Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda bu tür sosyal çalışmaların devam edeceğini duyurdular.

Aksaray Belediyesi ekipleri Aksaray Merkez Özel Eğitim Merkezinde, Özel Eğitim İlkokulu ve Ortaokulundaki öğrencilere yaptığı ikramların ardından Ak İrfan kolejindeki öğrencilere lokma ve dondurma ikramında bulundu.