BAŞKAN DİNÇER'DEN MHP İL BAŞKANLIĞINA YENİDEN SEÇİLEN MUSTAFA ÇÖLKESEN'E ZİYARET

Belediye Başkanı Evren Dinçer beraberindeki meclis üyeleri ile birlikte  Milliyetçi Hareket Partisi Aksaray İl başkanlığına yeniden seçilen Mustafa Çölkesen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Geçtiğimiz günlerde Milliyetçi Hareket Partisi İl binasında yeni yönetimin oluşturulması için delege seçimleri yapılmıştı. Yapılan delege seçimlerinin ardından İl Başkanlığına tekrar seçilen Mustafa Çölkesen’i Belediye Başkanı Evren Dinçer ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundu.

İl Başkanı Mustafa Çölkesen, Belediye Başkanı Evren Dinçer’in yapmış olduğu ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade ederek teşekkür etti.

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Cumhur İttifakı çatısı altında sergilenen birlik ve beraberlik ile hem yerel düzeyde hem de ulusal düzeyde çok güzel kazanımlar elde edileceğini vurguladı. Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Çölkesen’e ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerinde bulundu.