BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER LİSE ÖĞRENCİLERİ İLE BULUŞTU

“GENÇLERİMİZİN ELİNDE BİRÇOK İMKÂN VAR”

Belediye Başkanı Evren Dinçer, lise öğrencileri ile kahvaltı programında buluştu. Başkan Dinçer, içerisinde bulunduğumuz zaman diliminde gençlerin çok şanslı olduğunu ve birçok imkanı elinde bulundurduğunu söyledi.

Aksaray Belediyesinin ev sahipliğinde lise öğrencileri, Aksaray Belediyesi Sosyal Tesisi Piramit Kafe de bir araya geldi. Buluşma programında gençler merak ettikleri soruları Başkan Dinçer’e yöneltti.

Aksaray Belediyesinin gençlere yönelik projelerini anlatan Belediye Başkanı Evren Dinçer, gençlerin kültürel, sanatsal ve sportif çalışmalarına imkân veren projeler yürüttüğünü söyledi.

Aksaray’da doğup büyüdüğünü aktaran Başkan Dinçer, “İlk, orta, lise hatta üniversite eğitimimi bu şehirde tamamladım. Daha sonra Belediye Başkanlığı görevi nasip oldu. Kendi şehrimize hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışıyoruz” dedi.

Bir öğrencinin “En büyük hayaliniz nedir” sorusuna cevap veren Başkan Dinçer, “Bizim en büyük hayalimiz; Aksaray’ımızı daha yaşanabilir, daha müreffeh bir şehir yapmak. Tabi bunun için çok çalışmak gerekiyor. Bu çalışmanın gereği olarak birçok proje ve hizmeti aynı anda gerçekleştiriyoruz ” şeklinde cevapladı.

Öğrencilerden gelen taleplerin her zaman değerlendirildiğinin altını çizen Başkan Dinçer, öğrencilerden en çok kitap konağı ve kütüphane yapılması yönünde talep aldığını söyledi. Bunun için projesi hazırlanan 3 adet kitap konağı yapımının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyledi.

Gençlerin elinde birçok imkân bulunduğunu anımsatan Başkan Dinçer, “Bizim zamanımızda bilgiye erişmek çok bu kolay değildi. Şimdi herkesin elinde cep telefonu var. İnternet var. Bilgiye erişim çok kolay. Bu imkânı iyi değerlendirin. Çok çalışmanızı tavsiye ediyorum ki istediğiniz hedefe varabilirsiniz” dedi.

Başkan Dinçer, öğrencilerin hatıra fotoğrafı isteğini geri çevirmedi. Öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.