BAŞKAN DİNÇER MİMARLAR ODASI İNŞAAT MÜHENDİSLERİ ODASI YÖNETİM KURULU ÜYELERİ VE BELEDİYE MECLİS ÜYELERİ İLE BİR ARAYA GELDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile Piramit Kafede bir araya geldi.

Göreve geldiği günden bugüne kadar geçen sürede yaptığı çalışmaları istişarelere dayandırarak yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Mimarlar Odası, İnşaat Mühendisleri Odası yönetim kurulu üyeleri ve Belediye Meclis Üyeleri ile kahvaltı programında buluştu.

Aksaray Belediyesine ait sosyal tesiste kahvaltı programında mimarlar, inşaat mühendisleri ve Meclis üyeleri ile bir araya gelen Belediye Başkanı Evren Dinçer, tamamlanan ve devam eden projeleri hakkında misafirlerine bilgi verdi.

Aksaray Belediyesi’nin yürüttüğü her çalışmada şehrin tüm paydaşlarının fikirlerinin aldığının altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer, hayata geçirdiği projeler hakkında mimarların ve inşaat mühendislerinin görüşlerini aldı.