AKSARAY SÜT ÜRETİCİLER BİRLİĞİ BAŞKANI ESAT ZENGİN’DEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

Aksaray Süt Üreticiler Birliği Başkanı Esat Zengin, yönetim kurulu üyesi Şener Kaş ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Aksaray’ın tarım ve hayvancılıkta sağladığı başarılar ele alındı. Aksaray’da süt verimiyle birlikte üretiminin artması için gerekli çalışmaları yaptıklarını söyleyen Süt Üreticiler Birliği Başkanı Esat Zengin, süt üretimi yapan işletmelerin teşviklerden faydalandığı ve çiğ süt kalitesinin Aksaray’da çok iyi bir noktada olduğunu da belirtti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer,  Aksaray’ın sanayisiyle birlikte tarım ve hayvancılıkta gelişen bir şehir olduğunu söyledi. Süt Birliğinin her zaman üreticinin yanında olmasının son derece önemli olduğunu söyledi. Başkan Dinçer, ziyaretten duyduğunu memnuniyeti dile getirerek Süt Üreticiler Birliği Başkanı Esat Zengin, yönetim kurulu üyesi Şener Kaş’a teşekkür etti.