AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHİR ESTETİĞİNE ÖNEM VERİYOR

Aksaray Belediyesi, şehir merkezinde bulunan elektrik trafolarının estetik bir görünüm kazanması için çalışma başlattı. Belediye çok beğenilen bu çalışmayı şehir geneline yaydı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehir estetiğine uygun yeni projeyi daha hayata geçiriyor. Şehir merkezi başta olmak üzere şehrin muhtelif noktalarında yer alan elektrik trafoları yağlı boya resimleri ile daha güzel bir görünüm kazanıyor. Trafo binaları üzerinde yapılan resimler, usta ressamları aratmıyor.

Aksaray’a özgü simgelerin yer aldığı trafo merkezi duvarındaki Malaklı, Hasandağ, Flamingo, güzel atlar diyarı anlamına gelen Kapadokya vurgusu ile at çizimleri hoş bir görüntü ortaya çıkarıyor.

Trafoların çehresini değiştiren çalışma vatandaş ve esnaflar tarafından olumlu karşılanıyor.