FIRINCILAR ODASI BAŞKANI HALİS ALTINSOY VE BERABERİNDEKİ HEYET, BAŞKAN EVREN DİNÇER’İ MAKAMINDA ZİYARET EDEREK BAŞARI DİLEDİ

Aksaray Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy ve beraberindeki heyet, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

Oda Başkanı Halis Altınsoy, Aksaray’ın genç ve dinamik bir belediye başkanına kavuştuğunu belirterek, Aksaray’a çok güzel hizmetler yapacağına inandıklarını kaydetti.

Başkan Evren Dinçer ise nazik ziyaretleri ve güzel temennilerinden dolayı Fırıncılar Odası Başkanı Halis Altınsoy ve beraberindeki heyete teşekkür etti.