ASFALT ÇALIŞMALARI HIZ KESMEDEN DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediyesi, vatandaşlara kaliteli ulaşım imkânı sunmak amacı ile asfalt çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Şehir genelinde vatandaşların talepleri üzerine çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler altyapısı tamamlanan yollara sıcak asfalt serim çalışmalarına devam ediyor.

Geçtiğimiz günlerde Hürriyet Mahallesinde asfalt çalışmaları gerçekleştiren Belediye ekipleri bu hafta Çiftlik Mahallesinde sıcak asfalt serim çalışmalarına başladı. Asfaltın kalitesini artırmak ve kullanım süresini uzatmak adına serim çalışmaları öncesinde bölgede alt yapı eksiklikleri gideriliyor. Ayrıca sıcak asfalt serim çalışması yapılacak yerlerde pmt serimi ve zemin iyileştirme çalışmaları da ihmal edilmiyor.

Sıcak asfalt çalışmalarının yanında kaldırım ve yeni yol açma çalışmalarını da sürdüren Belediye ekipleri Yavuz Sultan Selim Mahallesinde de vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda imar yollarını açıyor.

Yapılan çalışmalarla ilgili değerlendirmelerde bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, ‘’şehrimizde alt yapıdan üst yapıya kadar tüm eksikliklerini gideriyoruz. Ekiplerimiz vatandaşlarımızdan gelen talepleri hızlı bir şekilde karşılamak ve çözüme kavuşturmak adına gece gündüz demeden çalışıyor. Serimini gerçekleştirdiğimiz sıcak asfaltların uzun süre kullanılabilmesi için alt yapı eksikliklerinin giderilmesinin önemli olduğunu düşünüyoruz. Bu sebeple alt yapısını tamamladığımız yolların sıcak asfalt kaplaması gerçekleştiriyoruz. ‘’ Dedi.