MERCEDES FABRİKASI YETKİLİLERİNDEN BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’E HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Aksaray’da faaliyet gösteren Mercedes Benz Fabrikasının  Direktörü Dr. Andreas Bachhefer, Mercedes Fabrikası İnsan Kaynakları Müdürü Burçak Yetgin ve Fabrika Asistanı Metehan Açıkgöz Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Mercedes Benz Fabrikası yetkilileri yaptıkları görüşmede Belediye Başkanı Evren Dinçer’e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak başarı dilediler.

Başkan Dinçer ise Aksaray’a ve Türk ekonomisine sağladığı istihdam ve katkılardan dolayı Mercedes Fabrikasına ve yetkililerine teşekkür etti.