BAŞKAN DİNÇER, MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ H. ÖMER KARTAL’I ZİYARET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal’ı ziyaret etti.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, pandemi nedeniyle 1. sınıfların 21 Eylül tarihinde seyreltilmiş eğitimle yüz yüze eğitime başladığını söyledi. Okullarda salgın ile ilgili gerekli önlem ve tedbirlerin alındığını sözlerine ekleyen İl Müdürü Ömer Kartal, Sağlık Bakanlığı ve Milli Eğitim Bakanlığı kararlarına göre hareket edeceklerini bildirildi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, toplum sağlığını korumak adına öğrencilerin sağlıklı koşullarda eğitim alabilmesi için okullarda dezenfeksiyon işleminin sürdüğünü söyledi. Bu konuda okullardan gelen taleplerin sırasıyla yerine getirildiğini aktardı. Başkan Dinçer, okulların eğitime başlama sürecinde belediye olarak her konuda destek vermeye hazır olduklarını söyledi.

Milli Eğitim Müdürü H. Ömer Kartal, desteklerinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.