“İYİLİK SOFRASI”PROGRAMINDA KONUŞAN BAŞKAN DİNÇER “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ”

“İYİLİK SOFRASI”PROGRAMINDA KONUŞAN BAŞKAN DİNÇER “SOSYAL BELEDİYECİLİKTE ÜZERİMİZE DÜŞEN GÖREVİ YAPACAĞIZ”

Belediye başkanı Evren Dinçer, Aksaray müftülüğü ve Türkiye Diyanet Vakfı Aksaray şubesi ev sahipliğinde düzenlenen “iyilik sofrası” iftar yemeği programına katıldı.

Aksaray Müftülüğü Ramazan ayı dolayısıyla İl protokolü ve müftülük çalışanlarına iftar yemeği verdi.

Aksaray müftülüğü ve Türkiye diyanet vakfı Aksaray şubesi tarafından Ağaçlı restoranda düzenlenen “iyilik sofrası” programına Aksaray Valisi Ali Mantı, Belediye Başkanı Evren Dinçer, Mahkeme Başkanları, daire müdürleri, müftülük çalışanları ve vakıf üyeleri katıldı.

İftar yemeği öncesinde Kur’an-ı Kerim okundu, dualar edildi. Kur'an-ı Kerim’den ayetler ile ezan okunmasının ardından yaptığı yemek duasından sonra konuklara seslenen Aksaray müftüsü Cemalettin Bal, ramazan ayında yapılması gerekenler ve Ramazan’ın güzelliklerine değindi.

İftar Programında konuşma yapan Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer,

Aksaray belediyesi olarak ramazan ayı dolayısıyla gerçekleştirdikleri başta yardımlar olmak üzere yapmış olduğu çalışmalar programlar hakkında bilgiler verdi.

Ramazan’da iftar sofralarının da dostlarla buluşmanın ayrı bir güzelliğe vesile olduğunu ifade eden Başkan Dinçer; Mübarek Ramazan ayına erişmiş olmanın mutluluğu içerisindeyiz. Hep birlikte doyasıya dolu dolu bir Ramazan ayı yaşıyoruz çok şükür. Bizde belediye olarak Ramazan ayında yapacağımız faaliyetleri daha önce kamuoyunda paylaştık. Mahalle iftarları düzenleyeceğiz. Yardım kampanyalarımızı sürdürüyoruz. İnşallah bundan sonraki süreçte de sadece Ramazan ayında değil, belediye olarak ta yanınızda olacağız. Bizde sosyal belediyecilik anlayışında bunu icra edeceğiz. Bu vesileyle tekrar Ramazanı şerifinizi tebrik ediyorum “dedi.

Aksaray valisi Ali Mantı ise “Ramazan ayı, nefsi terbiye etmenin yanı sıra, yardımlaşma ve dayanışma ayı olduğunu ifade etti.