AKSARAY ECZACILAR ODASI BAŞKANI FATİH ÖZÇİFTÇİ VE YÖNETİMİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E ZİYARET

Aksaray Eczacılar Odası Başkanı Fatih Özçiftçi ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret etti.

Başkan Dinçer’e; yeni görevinde başarı dileklerinin iletildiği ziyaret kapsamında Eczacılar Odası Başkanı Özçiftçi, faaliyetleri hakkında bilgi verdi. Özçiftçi,   Başkan Dinçer’e hediye taktim ederek belediye çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Başkan Evren Dinçer , 34. Bölge Eczacı Odası Fatih Özçiftçi ve yönetim kurulu üyelerine nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.