BAŞKAN EVREN DİNÇER’E “HAYIRLI OLSUN” ZİYARETLERİ DEVAM EDİYOR

Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer’e makamında hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor.

Sabah erken saatlerde başlayıp gün boyunca belediyeye gelen vatandaşlar, yeni belediye başkanı Evren Dinçer’i makamında ziyaret ederek  “Hayırlı olsun. Allah yolunuzu açık etsin. Aksaray’ımıza güzel hizmetler yapacağınıza inanıyoruz” şeklinde temennilerini iletiyorlar.

Aksaray’ın yeni belediye Başkanı Evren Dinçer ise vatandaşlara ziyaretlerinden ve düzel dileklerinden dolayı Teşekkür ederek “ Sizlerin dua ve destekleriyle Aksaray’ımıza en güzel hizmetleri sunmanın gayretinde olacağız.” Dedi.

Belediye Başkanımız Sn. Evren Dinçer, kendisini ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulunan hemşehrilerimizi başkanlık makamında ağırlamaya devam ediyor.