YAVUZ SULTAN SELİM MAHALLESİNE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN PARKI

Aksaray Belediyesi şehirde çocuk oyun parkı sayısını artırıyor. Yavuz Sultan Selim Mahallesine park ihtiyacı olan bölgeyi tespit eden ekipler, mahalleye yeni bir oyun park kazandırmak için hızlı bir çalışma yürütüyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in, oyun parkı olmayan mahallelere park yapılması talimatını vermesinin ardından şehir genelinde çalışma yürüten Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Yavuz Sultan Selim Mahallesi 74. Caddeye çocuk oyun parkı yapımı için kolları sıvadı.

Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, oyun parkı yapılacak alanda bordür çalışmalarına başladı. Parkın çevre yürüyüş yoluna parke taşı döşenirken önümüzdeki günlerde oyun grupları uygun noktalara sabitlenecek.

Parkın büyük oranında çimlendirme çalışmasının yapılacağı bilgisi verilirken oyun gruplarının olduğu alanların daha güvenli olması için sentetik zemin uygulaması yapılacak.

Yavuz Sultan Selim Mahallesine yapılan çocuk oyun parkında çalışmaların kısa sürede tamamlanacağı bildirildi.