KIZILAY KADIN KOLLARI BAŞKANI AYŞE BENLİOĞLU, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Türk Kızılay Aksaray Şubesi Kadın Kolları Başkanı Ayşe Benlioğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; Kadın Kolları Başkanı Ayşe Benlioğlu, Türk Kızılay’ının Aksaray’da yürütmüş olduğu faaliyetleri Başkan Dinçer’e aktardı. Türk Kızılay Aksaray Şubesi olarak bu zamana kadar birçok sosyal sorumluluk projeleri içerisinde yer aldıklarını hatırlatan Kızılay Kadın Kolları Başkanı Ayşe Benlioğlu, ihtiyaç sahibi vatandaşlara yardım kolilerini ulaştırmayı sürdürdüklerini ifade etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Türk Kızılay’ının dil, din, ırk ayrımı gözetmeden insani değerleri benimseyerek ülkemizde ve dünyada sosyal yardım çalışmaları yürüten önemli bir kurum olduğunu söyledi.

Kadın Kolları Başkanı Ayşe Benlioğlu, Türk Kızılay’ına verdiği desteklerden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür plaketi takdim etti.