ESTETİK DOKUNUŞLAR ŞEHRİ GÜZELLEŞTİRİYOR

Aksaray Belediyesi şehre daha estetik bir görünüm kazandırmak için birbirinden farklı birçok görsel çalışmaya imza atıyor.

Şehri her alanda geliştirmek için alt yapıdan üst yapıya birçok alanda çalışma yürüten Aksaray Belediyesi, kötü görüntü oluşturan unsurları tek tek ortadan kaldırıyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda çalışma yürüten Belediye ekipleri çöp konteynerlerine çim görünümlü giydirme yapmıştı. Vatandaşlar tarafından takdir ile karşılanan bu çalışmadan yapılan geri dönüşler sebebi ile çim giydirme yapılmış çöp konteynerlerinin sayısı artırıldı.

Yapılan estetik çalışmalar kapsamında caddelerde, sokaklarda ve mahallelerde bulunan elektrik panoları, trafo ve Telekom kutularına rengarenk resimler çizilerek kötü görüntülerin yerini göze daha estetik gelen görseller aldı.

Yapılan çalışma ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehrin estetik bir görünüme kavuşması için çalışmalar yürüttüklerini altını çizdi.

Başkan Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “Kent merkezinde bulunan çöp konteynerlerine suni çim giydirme çalışmalarımız devam ediyor. Vatandaşlarımıza daha temiz ve estetik görünümlü bir şehirde yaşama imkânı sunmak için kent merkezinde birçok mahallede bu çalışmayı yaptık. Yaptığımız çalışma vatandaşlarımız tarafından takdir ile karşılandı bizde çim giydirmeli çöp konteynerlerinin sayısını artırma kararı aldık.  Ayrıca cadde ve sokaklarımızda bulunan elektrik panolarının, trafo merkezlerinin Telekom kutuların ve metruk binaların estetik görünüme kavuşması içinde çalışma başlattık." Dedi.