BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER LC WAİKİKİ FİRMASININ YENİ YATIRIMI İÇİN YER TAHSİS SÖZLEŞMESİ İMZA TÖRENİNE KATILDI

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZDE 5 BİN VATANDAŞIMIZA İSTİHDAM SAĞLAYACAK OLAN LC WAİKİKİ FİRMASININ YATIRIMI HAYIRLI OLSUN’’

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 5 Bin kişiye istihdam imkânı sağlayacak olan LC Waikiki firmasının Aksaray’da yapacağı yatırım için yer tahsisi imza törenine katıldı.

28 Ülkede 608 Mağazası olan ve Türkiye’nin Tekstil Devlerinin başlarında gelen LC Waikiki, Aksaray Organize Sanayi Bölgesinde 560 bin mt2 alan üzerine 350 bin mt2 kapalı alan ile 2020 yılının en büyük yatırımını yapıyor.

Yapılacak bu dev yatırımın imza töreni bugün Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğünde düzenlendi.

Düzenlenen imza törenine Aksaray Valisi Hamza Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş, ATSO Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ünver, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Yüksel Çelik, İl Jandarma Komutanı Albay Halil Murat Bilgiç, Milli Eğitim Müdürü Hacı Ömer Kartal, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Ayhan Ermiş, Osiad Başkanı Serdar Öngün ve LC Waikiki Firma Yetkileri Katılım sağladı.

Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş konuşmasında; ’’Aksaray Organize Sanayi Bölgemizdeki dev yatırımların arasına ülkemizin en büyük tekstil firmalarının başlarında gelen LC Waikiki'yi de kazandırmanın mutluluğunu yaşıyoruz.’’ Dedi

LC Waikiki Firma Yetkilisi Necip Özçer ise yaptığı açıklamada Aksaray’da olmaktan ve Aksaray OSB’sine yatırım yapmaktan memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Aksaray’ın büyümesine ve gelişmesine katkı sağlayacak olan yeni yatırımla ilgili açıklamalarda bulan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; ‘Bugün Aksaray’ımız için önemli bir gün. Bugün ülkemizin önde gelen tekstil firmalarından LC Waikiki firmamız Aksaray’a büyük bir yatırım yapıyor. Aksaray’a yatırım yapan kazanır. Aksaray bugüne kadar tüm yatırımcılarına sahip çıkmıştır. Buraya yatırım yapan tüm yatırımcılarda memnun kalmıştır. İnşaallah bu firmamızda şehrimizle bütünleşir. Bizde bu konuda her türlü desteği vermeye hazırız.’’ Dedi.

Vali Hamza Aydoğdu ise ‘’LC Waikiki Firması Aksaray’da önemli işler yapacaktır. Aksaray potansiyeli olan bir şehir.  Şehrimizin gelişimine katkı sunacaktır. Tüm yatırımcılarımıza teşekkür ediyorum.’’ Dedi.

Yapılan açıklamaların ardından Vali Hamza Aydoğdu, Aksaray Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cüneyt Göktaş ve LC Waikiki Firma Yetkilisi Necip Özçer yer tahsis sözleşmesini imzaladı.