ORTA REFÜJLER ÇİÇEK FİGÜRLERİ VE MEVSİMLİK SÜS BİTKİLERİ İLE GÜZELLEŞİYOR

Aksaray Belediyesi tarafından daha önce yol genişletme ve kavşak yenilemesi yapılan Sanayi Kavşağındaki orta refüjler çiçek figürleri ve mevsimlik çiçeklerle süsleniyor.

Vatandaşların yoğun olarak kullandığı Sanayi Kavşağı bölgesinde yer alan yolda trafik akışını hızlandırmak ve güvenli ulaşım imkânı sunmak amacı ile daha önce çalışma başlatılmıştı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları doğrultusunda tamamlanan yolun estetik bir görünüme kavuşması için orta refüjlerde de çalışma başlatıldı.

Şehrin güzel görünümüne katkı sunmak amacı ile başlatılan çalışmalar kapsamında Sanayi Kavşağındaki orta refüjlere döşenen podima sanatında kullanılan beyaz çakıl taşları ile çiçek figürleri oluşturuluyor. Oluşturulan çiçek figürlerinin içine mevsimine uygun süs bitkileri dikilmesi planlanıyor.