YEŞİL DOĞA DERNEĞİ YÖNETİM KURULUNDAN BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER’E ZİYARET

Bölgesel kalkınma, çevre, ağaçlandırma ve tanıtım konularında etkin olmak için Aksaray ilinde kurulan ve Nevşehir, Niğde ve Kırşehir illerinde kapsayan Yeşil Doğa Derneği Başkanı Abdulkadir Ay, beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Yapılan ziyaretten memnuniyet duyduğunu ifade eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, Yeşil Doğa Derneğinin çalışmalarından övgüyle bahsederek ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Başkanlık makamında misafirlerini ağırlayan Belediye Başkanı Evren Dinçer, hayata geçirilen projelerde Sivil Toplum Kuruluşlarının görüşlerini önemsediklerini ifade ederek Yeşil Doğa Derneği Abdulkadir Ay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.