HAYRAT VAKFI GENEL BAŞKAN YARDIMCISI OSMAN ÇALIM, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Hayrat Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım beraberindeki vakıf yöneticisi ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Ziyarette; vakfın faaliyetlerinden bahseden Hayrat Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım, Hayrat Vakfı’nın yurt içi başta olmak üzere uluslararası alanlarda çalışmalar yürüttüğünü söyledi. Öğrencilerin eğitimlerine katkı sunmak için çalışma yürüttüklerini söyleyen Hayrat Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım, Vakıflarının değerler eğitiminin üzerinde durduğunu açıkladı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, nazik ziyaretlerinden dolayı Hayrat Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım ve beraberindeki vakıf yöneticisine memnuniyeti dile getirdi.

Hayrat Vakfı Genel Başkan Yardımcısı Osman Çalım, nezaketinden dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür etti.