AK HEYETTEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Aksaray Ak parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki 25. Dönem Milletvekili ve eski Belediye Başkanı Nevzat Palta, İl Genel Meclis Başkanı M. Muammer Tüzün, Merkez İlçe Başkanı Hamza Aktürk ve önceki dönem Ak Parti Aksaray  İl Başkanları ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, misafirlerini Başkanlık Makamında ağırladı. Yerel yönetimler olarak Aksaray’da hayata geçirdiği projeleri misafirlerine anlatan Başkan Dinçer, daha önce Ak Parti’de görev yapmış ve şuan görev yapan misafirlerinin yapmış olduğu nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu ifade etti.

Aksaray’ın büyümesi ve gelişmesi için yapılması gereken projelerinde konuşulduğu ziyaret günün anısına çekilen fotoğrafın ardından son buldu.