AKSARAY BELEDİYESİ BÜYÜK BÖLCEK MAHALLESİNDE YAĞMUR SUYU HATTI ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

BAŞKAN DİNÇER; ‘’ŞEHRİMİZİN ALT YAPI EKSİKLERİNİ GİDERMEK İÇİN ÇALIŞIYORUZ’’

Aksaray Belediyesi Su Ve Kanalizasyon Müdürlüğü Ekipleri, Büyük Bölcek Mahallesindeki çalışmalarına devam ediyor.

Şehir merkezinde yağış sebebiyle yaşanan olumsuzlukları ortadan kaldırmak amacıyla ilk etapta Büyük Bölcek Mahallesi Şehit Mehmet Ali Demir Caddesi ve Küçük Bölcek Mahallesi Şehit Muhsin Tuğrul Caddesinde yağmur suyu hattı çalışmaları başlatılmıştı. Burada yapılan çalışmaların ardından Q1000 lik ana kollektör hattına bağlı olarak Q800 lük toplayıcı hat çalışmaları başlatıldı.

Şehrin alt yapı çalışmalarına kalıcı çözümler getirmek için çalışmalar yürüten Aksaray Belediyesi ekipleri, toplamda 1000 metre Q800 lük yağmur suyu şebeke hattı yapılması planlanmaktadır.

Yapılan alt yapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Evren Dinçer yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Özellikle İlkbahar ve Sonbahar aylarında etkili olan sağanak yağışlar nedeniyle zaman zaman bazı bölgelerde sıkıntılar yaşıyoruz. Vatandaşlarımızın yağışlardan olumsuz yönde etkilenmeden sosyal yaşamlarına devam etmeleri için alt yapı alanında büyük yatırımlar yaptık. Şehrin birçok noktasında yaptığımız alt yapı çalışmalarımıza Büyük Bölcek Mahallemizde devam ediyoruz.’’ Dedi.