İNGİLTERE’DE YAŞAYAN YUVA KÖYLÜLERİ, BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER İLE GÖRÜŞTÜ

İngiltere’de faaliyet gösteren Yuvam 68 Londra Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret ederek bir süre görüştüler.

Yurt dışında hemşehri dernekleri arasında yer alan Yuvam 68 Londra Derneği üyeleri, Belediye Başkanı Evren Dinçer ile Aksaray Belediyesine ait Piramit Kafe Sosyal Tesislerinde bir araya geldi. Aksaray ile ilgili değerlendirme ve istişare toplantısında İngiltere yaşayan Yuvalılar, şehir ile ilgili istek ve önerileri Belediye Başkanına ilettiler.

Aksaray merkeze bağlı Yuva köylülerinin bir araya gelerek kurduğu Yuvam 68 Londra Derneğinin İngiltere’de yürüttüğü faaliyetler hakkında Başkan Dinçer’e bilgiler veren dernek üyeleri, Aksaray’ın faydasına olan tüm projelere destek vermeye hazır olduklarını bildirdiler.

Belediye Başkanı Eren Dinçer, Yurt dışında Aksaray’a ait birçok hemşehri derneği bulunduğunu söyleyerek “Derneklerimizle sürekli görüşme ve işbirliği içerisindeyiz. Yurt dışında yaşayıp kalbi Aksaray için atan tüm hemşerilerimi gönülden selamlıyorum. Kapımız yurt dışında yaşayan hemşehrilerilerimize her zaman açıktır. Aksaray’ımızın daha iyi hizmet alması adına yorulmadan işbirliği içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Yuvam 68 Londra Derneği üyeleri, gösterdiği nezaketten dolayı Başkan Dinçer’e teşekkür ederek kendilerini İngiltere’de ağırlamak istediklerini söylediler.