ÖNDER İMAM HATİPLİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANI VE AKSARAY YÖNETİMİNDEN BAŞKAN DİNÇER’E NEZAKET ZİYARETİ

Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Kanber Çal ve Aksaray Başkanı Kuddusi Bakar Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’e nezaket ziyaretinde bulundu.

Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Kanber Çal dernek faaliyetleri hakkında Belediye Başkanı Evren Dinçer’e bilgiler verdi.

Aksaray Önder İmam Hatipliler Derneği Başkanı Kuddusi Bakar Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Belediye Başkanı Evren Dinçer’in Aksaray’da hayata geçirdiği projeler için teşekkür etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Önder İmam Hatipliler Derneği Genel Başkanı Kanber Çal ve Aksaray Başkanı Kuddusi Bakar’ın Yönetim kurulu üyeleri ile birlikte yapmış oldukları nezaket ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.