TAHİR BELEDİYE BAŞKANI MAHMUT KAMİLOĞLU, BAŞKAN DİNÇER’İ ZİYARET ETTİ

Aksaray Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Ağrı ili Eleşkirt ilçesine bağlı Tahir Belde Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer’i ziyaret etti.

Aksaray Belediyesi’nin kardeş belediyesi olan Tahir Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu, Belediye Başkanı Evren Dinçer’e ziyarette bulundu. Ziyarete belediye meclis üyeleri de eşlik etti.

Kardeş belediye olan Tahir Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu, kendi beldelerinde hayata geçirdikleri projeler hakkında Başkan Dinçer’e bilgi verdi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, ziyaretten memnuniyet duyduğunu belirterek kardeş belediye her konuda destek vermeye hazır olduğunu bildirdi. Başkan Dinçer, kendisini ziyaret eden Tahir Belediye Başkanı Mahmut Kamiloğlu’a teşekkür etti.