AKSARAY BELEDİYESİ ŞEHRİN HER NOKTASINDA KORUYUCU MASKE DAĞITIYOR

Aksaray Belediyesi Korona Virüs Salgınına karşı çarşı merkezinde esnaflara ve alışverişe gelen vatandaşlara koruyucu maske dağıtmaya devam ediyor.

Çin’den tüm dünyaya yayılan ve ülkemizde görülen Korona Virüsüne karşı önleyici tedbirlerini almayı sürdüren Aksaray Belediyesi, çarşı merkezinde bulunan esnafları uyarıp maske dağıttı. Esnaflara sosyal mesafe konusunda daha dikkatli olmaya davet eden Zabıta ekipleri, virüsün yayılım etkisinden bahsederek alınacak tedbirlerle büyük felaketlerin önlenebileceğini hatırlattı.

Zabıta ekipleri, maskesiz dışarı çıkmamaları konusunda esnafları ve vatandaşları uyarırken herkesin sosyal mesafe kurallarına riayet etmeye davet etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, içinde bulunduğumuz normalleşme döneminde hiç kimsenin rehavete kapılmamasını gerektiği konusunda uyarılarda bulundu.  Virüsün ülkemizi henüz terk etmediğini hatırlatan Başkan Dinçer, “Bu süre zarfında bütün vatandaşlarımızı dikkatli olmaya davet ediyorum. Normalleşme sürecinde dahi olsak mümkün olduğunca kalabalık olabilecek yerlerde bulunmamaya özen gösterelim. Maske takıp, sosyal mesafeyi koruyalım. El hijyenimiz başta olmak üzere temizlik kurallarına hep birlikte uyarsak virüsün yayılımcı etkisini ortadan kaldırmış oluruz” dedi.

Aksaray Belediyesinden yapılan açıklamada; şehir genelinde başta olmak üzere merkeze bağlı köy ve mezralarda maske dağıtımının sürdüğü bildirildi.