AKSARAY BELEDİYESİ ULUIRMAK’TA TEMİZLİK ÇALIŞMASI BAŞLATTI

Aksaray Belediyesi’ne bağlı Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri, Uluırmak’ta temizlik çalışması başlattı.

Aksaray Belediyesi ekiplerince sabahın erken saatlerinde Uluırmak içerisinde başlatılan temizlik çalışmalarında akıntılarla oluşmuş atıklar giderildi.Yapılan temizlik çalışması ile görüntü kirliliği ve kötü kokuların oluşmasının önüne geçilmiş olundu. Yıl içerisinde belirli periyotlarla temizlenen Uluırmak, sinek ve insan sağlığına zararlı böceklerin oluşmaması için ilaçlandı. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile başlatılan temizlik çalışmaları vatandaşlar tarafından memnuniyetle karşılandı.

Temizlik İşleri Müdürlüğünce yapılan açıklamada temizlik çalışmasının ırmak boyunca süreceği belirtildi.