ARAÇ FİLOSUNA DAHİL EDİLEN ARAÇLAR İŞ BAŞI YAPTI HİZMETİN HIZI ve KALİTESİ ARTIYOR

Aksaray Belediyesi’nin hizmet kalitesini artırmak amacıyla araç filosuna kattığı yeni iş makineleri ve araçlar iş başı yaptı.

Aksaray Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bu yaz sezonunda en yoğun mesai dönemini yaşıyor. Şehrin pek çok noktasında yol yapım, yol açma ve asfalt serim çalışması aralıksız sürüyor.

Aksaray Belediyesi özellikle yol yapım çalışmalarına kullanmak üzere bünyesine en son kattığı teknolojik donanıma sahip iş makineleri sahaya indi. Aksaray Belediyesinin aldığı araçlar arasında yer alan son teknoloji ürünü kombi tipi sathi asfalt kaplama aracı, yeni açılan yolları daha nitelikli hale getirmeye başladı.

Yavuz Sultan Selim mahallesinde yeni açılan yollara mıcır seriminde kullanılan kombi tipi sathi asfalt kaplama aracı kısa süre içerisinde önemli mesafe kat etti. Mahallede birçok yol sathi kaplama yapıldı. Yeni kombine aracın belediyenin gerçekleştireceği çalışmalara önemli katkılar sağlayacağı aktarıldı.