AKSARAY HEYETİ ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANI MURAT KURUM’U ZİYARET ETTİ

BAŞKAN DİNÇER, “PROJELERİMİZİN TAKİPÇİSİYİZ”

Vali Hamza Aydoğdu, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy ve beraberindeki belediye başkanları Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’u ziyaret etti.

Aksaray heyetinin ziyaretinde Aksaray Belediyesinin hayata geçireceği millet bahçesi, kentsel dönüşüm ve sokak sağlıklaştırma projeleri hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’un ziyaretine Vali Hamza Aydoğdu, AK Parti Milletvekili Cengiz Aydoğdu, Belediye Başkanı Evren Dinçer, AK Parti İl Başkanı Hüseyin Altınsoy, Eskil Belediye Başkanı Necati Belgemen, Gülağaç Belediye Başkanı Faruk Teymen, Güzelyurt Belediye Başkanı Ünal Demircioğlu, Ortaköy Belediye Başkanı Ali Rıza Özdemir, Sarıyahşi Belediye Başkanı Fatih Ünsal, Sultanhanı Belediye Başkanı Fahri Solak, Gülpınar Belediye Başkanı Mustafa Baymışlıoğlu, Demirci Belediye Başkanı Ramazan Bozlak, Ihlara Belediye Başkanı Ahmet Dinç, Selime Belediye Başkanı Levent Çevik, Sağlık Belediye Başkanı Mustafa Kepil, Topakkaya Belediye Başkanı Adem Baylan ve Taşpınar Belediye Başkanı Metin Dağ katıldı. Belediye Başkanları kendi bölgeleri ile ilgili talepleri bizzat Bakan Kurum’a ilettiler.

Çevre ve Şehircilik Bakanı Sayın Murat Kurum, Aksaray heyetinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirtti.