MEHMET AKİF ERSOY MAHALLESİNE KANALİZASYON HATTI İNŞA EDİLİYOR

Aksaray Belediyesi Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü, Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde kanalizasyon bağlantısı olmayan konutlar için alt yapı çalışması başlattı.

2020 yılı çalışma programında yer alan ve vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda alt yapı çalışmaları gerçekleştiren Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri, Mehmet Akif Ersoy Mahallesine kanalizasyon inşaatı başlattı.

Mahalleye bin 277 metrelik hat yapan ekipler, bu hatta bağlı olarak yeni şebeke hattı yapacak. Toplamda bin 500 metrelik şebeke hattı ile vatandaşlara sağlıklı alt yapı hizmeti sağlanmış olacak.

Aksaray’ın hızlı büyüyen ve gelişen şehir olduğunun altını çizen Belediye Başkanı Evren Dinçer, “Şehrimizin ihtiyaçları da buna bağlı olarak artıyor. Alt yapı ve üst yapıda kentimizde önemli işler yapıyoruz. Alt yapıyı daha sağlıklı hale getirmek için birçok mahallemizde eş zamanlı çalışma yürütüyoruz. Mehmet Akif Ersoy Mahallemizde olduğu gibi son 14 ayda birçok mahallemizin kanalizasyon ihtiyacını giderdik. Bundan sonra ihtiyaç olması halinde veya vatandaşlarımızdan gelen talep doğrultusunda diğer mahallelerimizde alt yapı hizmetimiz devam edecek” dedi.

Mehmet Akif Ersoy Mahallesinde devam eden çalışma ile ilgili de değerlendirmede bulunan Başkan Dinçer, “Burada gerçekleştirdiğimiz kanalizasyon hattı ve şebeke hatları ile mahallemizde kanalizasyon bağlantısı olmayan birçok evin bağlantısı sağlanmış olacak” ifadelerini kullandı.