YKS’YE GİRECEK ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLİYORUM

Belediye Başkanı Evren Dinçer, 27-28 Haziran tarihlerinde Yükseköğretim Kurumları Sınavına (YKS) girecek öğrencilere başarılar diledi.

Yerel yönetimler olarak sınava hazırlık sürecinde gençlerin her zaman yanında olduklarını belirten Belediye Başkanı Evren Dinçer, öğrencilerin üniversite hayali için en önemli basamak olan yükseköğretim sınavlarının bu hafta sonu gerçekleşeceğini söyledi.

Başkan Dinçer, “Kıymetli öğrencilerimizin, büyük bir azim ve çabayla hazırlandıkları bu sınavda başarılı olacaklarına yürekten inanıyorum. Hepimizin arzusu, öğrencilerimizin eğitimlerine, meslek seçimlerinde kendilerine kolaylık sunacak bir kurumda devam etmeleridir. İleride sevdikleri bir meslek sahibi olmalarıdır” dedi.

“Çalışan ve emek harcayan tüm gençlerimiz bu sınavı başarıyla geçecektir” diyen Başkan Dinçer, YKS’ye girecek tüm öğrencilere başarılar diledi. Pandemi nedeniyle alınan sınav önlemlerini işaret eden Başkan Dinçer, öğrenci ve velileri kurallara uymaya davet etti.