AKSARAY BELEDİYESİ HASHAS MAHALLESİNE YENİ BİR PARK DAHA KAZANDIRIYOR

Aksaray Belediyesi, vatandaşların rahat bir nefes alması ve çocukların hoş vakit geçirebilecekleri park ve yeşil alanlar oluşturmaya devam ediyor.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Hasas Mahallesi 6716 no’lu sokağa oyun ve dinlenme alanı oluşturarak mahalle sakinlerinin bir talebini daha karşılıksız bırakmadı.

Aksaray Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı ekipler, park alanında gerekli alt yapı çalışmalarını tamlayarak üst yapı çalışmalarına başladı.

Toplam 1145 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta çalışmaların tamamlanması ile birlikte çocuklar için oyun grupları, yetişkinler için de spor aletleri ile yürüme ve dinlenme alanları vatandaşların hizmetine sunulacak.

Şehre yeni yeşil alanlar kazandırmak için çalışmalarını sürdüren Belediye Başkanı Evren Dinçer, 2020 yılı içinde şehre yeni oyun alanları ve dinlenme parkları inşa edeceğinin bilgisini paylaştı.