BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER İŞ MAKİNALARININ TEST SÜRÜŞÜNE KATILDI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray Belediyesi araç filosuna yeni kazandırılan araçların test sürüşüne katıldı.

Vatandaşlara hızlı ve kaliteli bir biçimde hizmet vermek için Belediye araç filosunu güçlendiren Belediye Başkanı Evren Dinçer, yeni kazandırılan araçların test sürüşü yapıldığı noktada araçları kendisi kullandı.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, geçtiğimiz günlerde vatandaşlara hızlı ve kaliteli bir şekilde hizmet verebilmek adına araç filosunu güçlendirmeye yönelik yeni araç alımlarının gerçekleştiğini duyurmuştu.

Belediye araç filosuna kazandırılan araçların teknik özellikleri hakkında bilgi alan Belediye Başkanı Evren Dinçer, araçları kendisi kullanarak test etti.

Belediye Başkanı Evren Dinçer yeni araç alımları ile ilgili yaptığı açıklamada ‘’Çağdaş şehircilik anlayışı ile her geçen gün daha da gelişen ve teknolojik donanıma sahip araçları bünyemize katarak vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmanın gayreti içerisindeyiz.’’ İfadelerini kullandı.