BAŞKAN DİNÇER ÜLKE TV’DE AKSARAY’I ANLATTI

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Ülke TV’de yayınlanan ‘Mehmet Ercan İle Yol Hikayesi’ adlı programa konuk oldu. Başkan Dinçer, katıldığı programda Aksaray’ın tarihi ve kültürel değerlerinden bahsetti.

Anadolu’nun birçok yöresinden insan hikâyeleri, toplumunun gelenek ve göreneklerini ekranlarına yansıtan Ülke TV’de ‘Mehmet Ercan İle Yol Hikayesi’ adlı programa konuk olan Belediye Başkanı Evren Dinçer, Aksaray’ın tarihi ve doğal zenginliklerinden bahsetti.

Binlerce yıllık geçmişi ile birçok medeniyete ev sahipliği yapan Aksaray’ı her fırsatta ulusal platformlarda tanıtan Başkan Dinçer, Aksaray’ın görülmeye değer bir şehir olduğunu ifade etti.

Başkan Dinçer, Mehmet Ercan’ın sunduğu ‘Mehmet Ercan İle Yol Hikayesi’ adlı programda Aksaray’ın doğal güzelliklerinden örnekler verdi.