BELEDİYE BAŞKANI EVREN DİNÇER DÜZENLEME ÇALIŞMALARININ DEVAM ETTİĞİ OTOBÜS TERMİNALİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

Belediye Başkanı Evren Dinçer, şehirlerarası otobüs terminalini ziyaret ederek çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda geçtiğimiz günlerde ekiplerine şehirlerarası otobüs terminalinde çalışma başlatılması talimatını vermişti. Belediye Başkanı Evren Dinçer’in talimatları ile şehirlerarası otobüs terminaline düzenleme çalışması başlatıldı.

Düzenleme çalışmaları kapsamında deforme olduğu için sökülen kilitli parke taşlarının bulduğu bölgede alt yapı çalışmaları yapıldı. Alt yapısı tamamlanan noktalarda sıcak asfalt serim çalışması yapılması planlanıyor.

Çalışmaların tamamlanması ile birlikte daha temiz ve nezih bir görünüm kazandırılacak olan şehirlerarası otobüs terminalinde iklim şartlarından yolcuların ve esnafların olumsuz yönde etkilenmemeleri için yolcu indirme peronlarının üzeri sundurma ile örtülecek.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Başkan Yardımcıları ve birim müdürleri ile birlikte çalışmaların devam ettiği şehirlerarası otobüs terminaline yaptığı ziyarette yaptığı açıklamada çalışmaların tamamlanması ile birlikte yolculara ve esnaflara daha düzenli, temiz ve konforlu bir imkân sunulacağını belirtti.