AKSARAY BELEDİYESİ HALK OTOBÜSLERİNDE ÜCRETSİZ MASKE DAĞITTI

Aksaray Belediyesi kendi atölyelerinde ürettiği koruyucu maskeleri dağıtmaya devam ediyor.

Pandemi sürecinin başlaması ile birlikte çeşitli tedbirler alan Aksaray Belediyesi halk otobüslerinde maske dağıtımı yaparak salgına karşı vatandaşları uyardı.

Tüm dünyada ve ülkemizde etkisini gösteren Korona Virüse karşı önlemler alan Aksaray Belediyesi vatandaşların virüsten korunması için halk otobüsü duraklarında maske dağıttı. Aksaray Belediyesinin kendi imkanları ile ürettiği maskeler Fatih- Eğitim Araştırma Hastanesi ve Dağılgan istikametinde hizmet veren toplu taşıma araçlarında yolculuk yapan vatandaşlara dağıtıldı.

Salgının devam ettiğini belirten Belediye yetkilileri yolculuk yapan vatandaşları ve araç sürücülerini kurallara uymaları noktasında uyardı.

Vatandaşlar, maskelerin ücretsiz dağıtımından memnuniyet duyduklarını ifade ederek Belediye Başkanı Evren Dinçer’e teşekkür ettiler.