BAŞKAN DİNÇER, MECLİS ÜYELERİ İLE BİRLİKTE KILIÇARSLAN PARKI İÇERİSİNDE YAPIMI TAMAMLANAN MESCİDİ İNCELEDİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer, Belediye Meclis Üyeleri ile birlikte Aksaray Belediyesi tarafından Kılıçarslan parkı içerisine inşa edilen mescitte incelemelerde bulundu.

Özellikle ilkbahar ve yaz aylarında vatandaşların rahat bir nefes aldıkları Kılıçaslan parkında en önemli ihtiyaçlardan olan mescit eksikliğinin giderilmesi için Aksaray Belediyesi inşaat çalışmalarına başlamıştı. Aksaray yöresine özgü yöresel taş işçiliği ile yapılan mescidin inşaat çalışmaları tamamlandı.

Korona Virüs önlemleri kalktığında yoğun olarak kullanılması beklenen Kılıçaslan Parkında vatandaşların ibadethane gereksinimlerini karşılanması için başlatılan mescit yapımında Selçuklu mimarisi kullanıldı.

Vatandaşların istek ve taleplerine anında karşılık vererek şehrin eksikliklerini giderme gayreti içerisinde çalışmalar yürüten Belediye Başkanı Evren Dinçer, Kılıçaslan Parkında belediye meclis üyeleri ile birlikte incelemelerde bulundu. Mescit inşaatının tamamlandığını ve en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulması için iç tefrişat çalışmalarının da başlayacağını duyurdu.

Belediye Başkanı Evren Dinçer, mescit inşaatında yaptığı incelemelerden sonra yaptığı açıklamada piknik yapmak veya rahat bir nefes almak için Kılıçaslan parkına gelen vatandaşların ibadetlerini yapabilmeleri için başlatılan mescit inşaatında sona yaklaşıldığını belirtti.