BAŞKAN DİNÇER TAKSİ DURAĞI ESNAFI İLE SOHBET ETTİ

BAKAN DİNÇER TAKSİ DURAĞI ESNAFI İLE SOHBET ETTİ

Belediye Başkanı Evren Dinçer Aksaray Taksi Durağını ziyaret etti. Taksici esnafları ile sohbet eden Başkan Dinçer, gündemdeki konular başta olmak üzere normalleşme süreci ile beraber sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çekti.

Bulduğu her fırsatta esnafları ziyaret ederek onlarla sohbet eden Belediye Başkanı Evren Dinçer, bu kez taksici esnaflarını ziyaret etti. Aksaray Taksi Durağında esnaflarla bir araya gelen Başkan Dinçer, taksici esnafların görüş ve önerilerini dinledi.

Taksici esnaflarının bazı taleplerinin olduğunu ifade eden Başkan Dinçer, bu taleplerle ilgili durum değerlendirmesi yapıldığını, herkesin memnun olacağı ortak bir paydada buluşmanın önemli olduğuna değindi.

Ülke gündeminde yer alan normalleşme sürecinden bahseden Başkan Dinçer, bu dönemde herkesin sosyal mesafeye dikkat edip hijyen kurallarına uymasını tavsiye etti.

Esnafa hayırlı işler ve bol kazançlar dileyen Başkan Dinçer, belediyenin kapılarının esnafa her zaman açık olduğunu tekrar söyledi.